TikTok stagiair(e)

Parttime in Services Email Job

Job Description

TikTok specialist gezocht! Ben jij een duizendpoot op het gebied van marketing en social media? Heb je veel kennis van TikTok? Wil je daarnaast je communicatieve skills verbeteren? Dan is dit the place to be voor jou! Tijdens je stage periode vragen wij jou om content te bedenken, te ontwikkelen en te plaatsen op onze socials en je werkt natuurlijk mee met alle voorkomende werkzaamheden die je als intercedent tegenkomt. We zoeken iemand die goede mensenkennis heeft en niet bang is om in gesprek te gaan met zowel klant als kandidaat.
Emveflex is nog niet actief op TikTok. Jouw uitdaging is om TikTok te introduceren binnen Emveflex en daar ook de creatieve content voor te bedenken. Hoe leuk is dat? Challenge accepted?

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij praat er wel op los en contact leggen met iemand, dat vind je leuk! Beetje verslaafd aan TikTok? Geen probleem, tijdens deze stage kan jij helemaal los gaan met het bedenken en ontwikkelen van content. Alle ins en outs van TikTok die weet jij! En camera vrees, wat is dat? šŸ˜‰

Werktijden

  • Maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 – 17.00 uur

Wij bieden

Onze naamsbekendheid uitbreiden en (latent) werkzoekenden bereiken op social media, dat is ons doel. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Jij krijgt van ons de vrijheid om je creativiteit te uiten op social media. Je helpt ons met het plannen, bedenken en ontwikkelen van content op onze socials. Omdat wij op TikTok nog niet actief zijn, vragen we jou dit op te zetten. Hoe leuk is dat?! Uiteraard krijg je ook andere werkzaamheden die komen kijken bij het werken als intercedent. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding van ons en nog belangrijker, een gezellige en warme werkplek.

Bel of app metĀ Cynthia of CarlijnĀ via telefoonnummer +316-27884803

Other jobs you may like

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?