Filiaalmanager Beimer Arnhem

Fulltime in Food & Industry
  • Achter de Coulissen 18, Arnhem, Nederland, 7513 GE View on Map
Email Job

Job Description

Aan de slag als filiaalmanager bij Beimer betekent:

  • Werken in een groeiend familiebedrijf
  • Onderdeel uitmaken van een succesvol winkelconcept
  • Aandacht voor creatieve ideeën en initiatieven
  • Onbeperkt passie delen over barbecueën en kwaliteitsvlees

Ben jij een ervaren manager?

Als filiaalmanager bij Beimer ben je dagelijks bezig met het motiveren en aansturen van een team van ca. 3 medewerkers. Onder jouw leiding loopt alles op rolletjes. Je stimuleert het team om ervoor te zorgen dat jullie winkel er strak uitziet en gaat voor de allerhoogste score klanttevredenheid.

In een operationele hands-on rol, weet je jouw medewerkers enthousiast te maken zodat ze elke keer met plezier naar hun werk komen en klanten aan je te binden zodat ze graag terugkomen.

 

Jouw profiel

Je bent een ras ondernemer die doel- en resultaatgericht te werk gaat en al wat jaren ervaring heeft met het aansturen van een team. Je ben een organisatorisch sterk en je team kan altijd van je op aan. Jouw doel is net dat stapje extra zetten voor de klant én voor je team. Jouw kennis van vlees en barbecue deel je graag met je klanten.

 

Over Beimer

Opa Beimer heeft zijn werknemers het liefde voor het vak geleerd. En dat proef je nog elke dag! Het veelzijdige assortiment biedt ruime keuze voor de dagelijkse maaltijd, maar inspireert ook tot bourgondische avonturen. Naast ons rundvlees bestaat ons assortiment ook uit varkensvlees, kippenvlees, kalfsvlees, dry aged beef en voor de liefhebber zelfs vis!

Met de Twentse nuchtere werkwijze is er een prettige werkcultuur die tot lange dienstverbanden leidt. En daar zijn ze trots op! De opening van de eerste Beimer winkel in juni 2020 was zo’n succes dat daar al snel nieuwe winkelvestigingen uit voortvloeiden.

Other jobs you may like

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?