Snack developer

Fulltime in Food & Industry Email Job

Job Description

Hou jij ook zo van zo’n lekker ouderwets handgedraaid gehaktballetje? Nou wij wel! Dit bedrijf staat bekend om zijn heerlijke ambachtelijke gehaktballen. Wij zijn op zoek naar versterking van dit hechte team.

Werken bij dit familiebedrijf betekent werken in een hecht team waar fijn samenwerken en een goede teamsfeer voorop staan. Elke dag wordt de lunch voor je geregeld en eten jullie gezellig samen.  Deze cafetaria bestaat al een hele tijd en staat bekend om zijn ambachtelijke gehaktballen! Ongeveer een kwart eeuw geleden begonnen ze met de bereiding van hun beroemde gehaktballen, volgens nog altijd geheim recept. De gehaktballen worden dagelijks vers met de hand bereid. Door de grove structuur samen met het vers gesnipperde uitje, behoort deze gehaktbal tot hun specialiteit. Deze populaire gehaktbal wordt niet alleen aan klanten in de cafetaria verkocht, maar ook aan bedrijfskantines, sportkantines, tankstations, en andere horeca gelegenheden.

Werkzaamheden:

Als medewerker ambachtelijke gehaktballen werk je in de bescheiden productieruimte achter de cafetaria. Jouw taken zijn het draaien en kruiden van het gehakt, de ballen draaien en afbakken en uiteindelijk het verpakken van het product. Uiteraard hou je ook je werkplek schoon.  De werktijden zijn in overleg, maar in ieder geval op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag is het bedrijf gesloten.

Werktijden

  • Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
  • Af en toe op zaterdag vanaf 12.00 uur
  • Op dinsdag is het bedrijf gesloten

Wij bieden

  • Een afwisselende baan in een klein en hecht team voor langere tijd
  • Kans tot een vast contract wanneer het van beide kanten klikt
  • Een bruto uurloon van € 12,40

Other jobs you may like

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?