Wanneer je voor Emveflex aan de slag gaat, kan dat in verschillende vormen. De opdrachtgever bepaalt welke vorm hij kiest. Hieronder leggen we uit welke vormen er zijn:

Vorm 1:

Uitzenden

Veel opdrachtgevers kiezen ervoor om te starten met inhuren van personeel door middel van uitzenden. Uitzenden is de meest flexibele vorm. Je hebt flexibele uren, een flexibele opdrachtduur en maar 1 dag opzegtermijn. Uitzenden wordt in de CAO van NBBU ook wel Fase 1 en 2 genoemd.

Vorm 2:

Detacheren

Wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om te detacheren, krijg je een contract met een vast aantal uren, een vaste einddatum en de wettelijke opzegtermijn. Detacheren wordt vaak gebruikt om medewerkers meer aan een organisatie te binden en geeft jou en de opdrachtgever dus wat meer vastigheid. In de CAO van NBBU wordt dit aangeduid met Fase 3.

Vorm 3:

Uniek: in vaste dienst bij Emveflex

Niets spreekt meer vertrouwen uit in een werknemer dan een vast dienstverband, ook wel Fase 4 genoemd. Waar de meeste uitzendbureaus bij deze fase stoppen, gaat Emveflex een stapje verder. Wij zijn niet bang om ons te binden aan goede medewerkers. Werk je al jarenlang naar volle wederzijdse tevredenheid bij een opdrachtgever? En wil hij jou graag houden, maar is een vast dienstverband bij de opdrachtgever geen optie? Dan is er de mogelijkheid om bij Emveflex in vaste dienst te treden. Zo hebben wij al ruim 50 medewerkers op onze loonlijst. De perfecte match, noemen wij dat!

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?