We kunnen natuurlijk zelf proberen te vertellen waarom het zo leuk is om voor Emveflex te werken. Maar onze medewerkers kunnen dat nog veel beter!

Aan het woord:

Patryk

Emveflex is een uitstekend uitzendbureau waar ik mijn baan aan te danken heb. In tegenstelling tot de saaie en onaantrekkelijke aanbiedingen van andere bureaus, waren de aanbiedingen die ik van EmveFlex ontving helder en transparant. Ook de introductie was vriendelijk en professioneel. Omdat EmveFlex voor me klaar stond en mij graag aan een passende baan wilde helpen heb ik voor hen gekozen.

Aan het woord:

Katarzyna

Het is al bijna 9 jaar dat ik voor Emveflex werk en ik heb ik al die jaren nog nooit problemen gehad. Ze staan altijd voor je klaar en zijn erg behulpzaam. Je bent altijd welkom op kantoor om even bij te praten met een kopje koffie of thee. En spreek je geen Nederlands, geen probleem, ze zoeken wel iemand die even kan vertalen. Van tijd tot tijd staat er een leuke verrassing voor ons klaar, bijvoorbeeld koekjes op het werk. Heerlijk. En ook erg fijn: ze betalen altijd op tijd uit.

Aan het woord:

Huub

Ik werk heel graag voor Emveflex omdat de deur altijd open staat en er altijd tijd is voor een kopje koffie. Er is een prettige werksfeer en ze zorgen altijd voor goede en correct communicatie naar het personeel.

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?