Hoe Emveflex jou helpt aan nieuwe vakkrachten

In welke branche je ook personeel zoekt, Emveflex maakt de juiste match. Wij hebben vakkrachten in huis voor functies in onder andere food, industrie, bouw, techniek, transport of schoonmaak.

Doordat wij alle kandidaten in ons bestand persoonlijk kennen, weten we precies waar iemand goed in is (en waarin niet). En zit de perfecte kandidaat nog niet in ons bestand, dan zetten wij onze creatieve wervingstools in om hem of haar alsnog te vinden.

5 redenen om voor Emveflex te kiezen

Wij gaan altijd voor de perfecte match. Daarvoor is het belangrijk dat wij precies weten wat jij als opdrachtgever nodig hebt en waar een kandidaat aan moet voldoen. Met die informatie gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature. Soms is die snel gevonden, maar soms duurt het gewoon iets langer. Daarin zijn wij heel eerlijk. Want een snelle plaatsing is fijn, maar een langdurige plaatsing is nóg fijner.

Een topkandidaat vinden met alleen een ‘saaie’ vacaturetekst? Natuurlijk niet! Wij gaan een stapje verder en boren onze creativiteit aan om jouw vacature onder de aandacht te brengen. Hoe we dat doen? Dat bepalen we samen. Willen jullie een bedrijfsfilmpje laten zien of vooral promotie via social media? Een pakkende vacaturetekst of een ludieke opmaak? Wij zorgen samen met jou dat jouw vacature opvalt!

Bij EmveFLEX behandelen we niemand als nummer. Wij kennen al onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden we heel belangrijk. Personeelservice is letterlijk mensenwerk. En dat kunnen we alleen goed doen als we weten wie die mensen zijn en wat zij nodig hebben. Een kandidaat is meer dan een CV en een opdrachtgever is meer dan een vacature. Voor ons gaat het om de klik tussen die twee, nu maar ook op langere termijn.

Stel, je hebt een vacature en daarbij ook nog het geluk de perfecte kandidaat te hebben gevonden. Nou ja… bijna perfect. Het enige wat die persoon niet heeft is een heftruckcertificaat / VCA / Code95 / LZV. Of hij of zij beheerst de Nederlandse taal nog niet voldoende. Daarvoor hebben wij ons unieke scholingsbudget voor kandidaten of huidige medewerkers. Daarmee kan jouw bijna-perfecte kandidaat dat ene diploma of certificaat halen wat nog nodig is om perfect te zijn. Helemaal door ons betaald!

Niets spreekt meer vertrouwen uit in een werknemer dan een vast dienstverband. Maar voor een uitzendorganisatie is het niet gebruikelijk om mensen in vaste dienst te nemen. Bij EmveFLEX zijn we niet bang om ons te binden aan goede medewerkers. Wanneer iemand dus langere tijd naar volle wederzijdse tevredenheid werkt, maar een dienstverband bij de opdrachtgever geen optie is, dan nemen wij hem of haar graag in vaste dienst. Zo hebben wij al ruim 50 medewerkers op onze loonlijst. De perfecte match, noemen wij dat!

Omdat wij waarde hechten aan
goede normen, waarden en richtlijnen.

Kom langs voor een kennismaking

Wat onderscheidt ons?

Ruim 35 jaar ervaring in de arbeidsmarkt.

Met ruim 35 jaar ervaring in de arbeidsmarkt, mogen wij onszelf inmiddels wel expert in personeelservice noemen. Ooit begonnen als vaste personeelspartner voor een lokaal vleesverwerkend bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot volwaardig uitzend- en detacheringsbureau met een gevarieerde klantenkring in allerlei branches en een groot netwerk aan kandidaten.

Benieuwd naar onze diensten?

De gezichten van Emveflex

Annette Buijs

Directie

Hallo, ik ben Annette. Ruim 35 jaar geleden stond ik, samen met mijn man, aan de wieg van Emveflex. Na al die jaren voel ik mij nog steeds ontzettend betrokken bij alle klanten en werknemers, maar ik draag het stokje ook met plezier over aan mijn dochter Cynthia.

Cynthia Gezici

Manager

Hallo, ik ben Cynthia. In 2015 kwam ik in dienst bij Emveflex, het bedrijf van mijn ouders. In de loop der jaren heb ik een hechte band opgebouwd met onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. Mijn doel is om Emveflex te laten groeien tot een nóg mooier bedrijf.

Carlijn Kleinjan

Senior Consultant

Hoi, ik ben Carlijn! Sinds juli 2021 hoor ik bij het team van Emveflex, maar daarvoor heb ik ruim 12 jaar ervaring opgedaan in de uitzendbranche. Mijn afwisselende functie bestaat uit het werven van kandidaten en het klantcontact. Spreek ik jou snel?

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?