Hoe Emveflex jou helpt aan nieuwe vakkrachten

In welke branche je ook personeel zoekt, Emveflex maakt de juiste match. Wij hebben vakkrachten in huis voor functies in onder andere food, industrie, bouw, techniek, transport of schoonmaak.

Doordat wij alle kandidaten in ons bestand persoonlijk kennen, weten we precies waar iemand goed in is (en waarin niet). En zit de perfecte kandidaat nog niet in ons bestand, dan zetten wij onze creatieve wervingstools in om hem of haar alsnog te vinden.

Talent vinden

Wanneer het gaat om talent vinden, ben je bij Emveflex aan het juiste adres. Want bij een goede werving en selectie komt veel meer kijken dan alleen een vacaturetekst schrijven en kandidaten uitnodigen.

Het start altijd met een persoonlijke kennismaking met jou als opdrachtgever, om precies te achterhalen waar jouw behoefte ligt. Met die informatie gaan wij aan de slag om voor jou de perfecte kandidaat te vinden.

Meer over talent vinden

Uitzenden & detacheren

Bij uitzenden of detacheren gaat de gekozen kandidaat bij jouw organisatie aan het werk, voor een vooraf afgesproken aantal uren.

Het voordeel van uitzenden of detacheren is dat jij als opdrachtgever flexibel bent en eigenlijk nauwelijks risico loopt. Wij regelen de verloning, benodigde verzekeringen en eventueel ziekteverzuim. Daarbij hanteren wij de CAO-regels van jouw organisatie.

Meer over uitzenden & detacheren

Uniek scholingsbudget

Stel, je hebt een vacature en daarbij ook nog het geluk de perfecte kandidaat te hebben gevonden. Nou ja… bijna perfect. Het enige wat die persoon niet heeft is een heftruckcertificaat / VCA / Code95 / LZV.

Daarvoor hebben wij ons unieke scholingsbudget voor kandidaten of medewerkers die al bij jouw organisatie aan de slag zijn. Met dit scholingsbudget kan jouw bijna-perfecte kandidaat dat ene diploma of certificaat halen wat nog nodig is om perfect te zijn. Helemaal door ons betaald!

Emveflex garanties

  • Duidelijke communicatie
  • Korte lijnen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Kostenefficiënte bemiddeling
Vacature aanmelden
App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?