Het is gelukt!

Je hebt jouw vacature ingevuld met de beste kandidaat. Dan is het nu belangrijk om alles administratief goed te regelen. Bij Emveflex bieden we verschillende flexibele personeelsdiensten waarmee jij als opdrachtgever eigenlijk nauwelijks risico loopt.

Of je nu kiest voor uitzenden of detacheren, wij regelen de verloning, benodigde verzekeringen en ziekteverzuim, mocht dat voorkomen. Daarbij hanteren wij de CAO-regels van jouw organisatie, conform de wet WAADI. Dat houdt in dat de uitzend- of detacheringsmedewerker op dezelfde manier beloond wordt als medewerkers die bij jouw organisatie in dienst zijn.

Vraag:

Waarom kiezen voor uitzenden?

Uitzenden is het meest flexibele personeelsconcept, zowel voor werkgevers als medewerkers. Bij uitzenden huur je een medewerker in via een uitzendovereenkomst. Deze medewerker krijgt dan een contract bij Emveflex, met daarin flexibele uren, een flexibele opdrachtduur en een korte opzegtermijn. In dit contract staat een uitzendbeding, wat kort gezegd inhoudt dat wanneer iemand niet werkt, hij of zij ook geen loon ontvangt.

Deze vorm wordt vaak gebruikt bij piekwerkzaamheden zoals vakantiewerk.

Vraag:

Waarom kiezen voor detacheren?

Je kunt er ook voor kiezen om een medewerker sterker aan je te binden, door het aangaan van een detacheringsovereenkomst. Bij detachering stellen we een overeenkomst op met een minimaal aantal uren, een vaste einddatum en een wettelijke opzegtermijn. Ook heeft een detacheringsovereenkomst geen uitzendbeding. Medewerkers hebben dus recht op loondoorbetaling op bijvoorbeeld feestdagen of bij ziekte.

Detacheren biedt zowel jou als opdrachtgever als de medewerker meer zekerheid. Wil je precies weten wat de verschillen zijn tussen uitzenden en detacheren? Of wil je meer weten over de CAO van de NBBU, waarbij Emveflex is aangesloten? Dan vind je deze informatie hier.

Uniek:

Wij bieden topmedewerkers een vast dienstverband

Niets spreekt meer vertrouwen uit in een werknemer dan een vast dienstverband. Maar voor een uitzendorganisatie is het niet gebruikelijk om mensen in vaste dienst te nemen. Bij Emveflex zijn we niet bang om ons te binden aan goede medewerkers. Wanneer iemand dus langere tijd naar volle wederzijdse tevredenheid werkt, maar een dienstverband bij de opdrachtgever geen optie is, dan nemen wij hem of haar graag zelf in vaste dienst. Zo hebben wij al ruim 50 medewerkers op onze loonlijst. De perfecte match, noemen wij dat!

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?