Hoe Emveflex talent vindt voor jouw vacature

Wanneer het gaat om talent vinden, ben je bij Emveflex aan het juiste adres. Want bij een goede werving en selectie komt veel meer kijken dan alleen een vacaturetekst schrijven en kandidaten uitnodigen.

#1

Persoonlijke kennismaking

Het start altijd met een persoonlijke kennismaking met jou als opdrachtgever. Daarin willen we alles weten over je bedrijf, de vacature en wat je belangrijk vindt in de kandidaat.

Uiteraard nemen we dan ook de arbeidsvoorwaardelijke afspraken met elkaar door, zoals het aantal uur, de vorm van inlenen (uitzenden of detacheren) en ook de arbeidsvoorwaarden zoals jullie die voor je eigen medewerkers hanteren.

#2

Meer dan een vacaturetekst

Met deze informatie gaan wij aan de slag om de beste kandidaat te vinden. En ja, daarvoor trekken we graag meer uit de kast, dan alleen een leuke vacaturetekst. Wij boren al onze creativiteit aan om de vacature op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. Door bijvoorbeeld bij jullie op locatie leuk beeldmateriaal te schieten en eigen medewerkers in een filmpje op social media aan het woord te laten. Op die manier kunnen toekomstige medewerkers gelijk de fijne sfeer proeven die zo kenmerkend is voor jullie bedrijf.

#3

Wij nemen je het selectiewerk uit handen

Wij verzamelen alle sollicitaties en doen een eerste voorselectie op basis van de CV’s. Elke sollicitant krijgt van ons een reactie. Altijd. Na de voorselectie nodigen wij de best passende kandidaten uit bij ons op de vestiging voor een persoonlijk gesprek. Daarin gaan we graag dieper in op iemands persoonlijkheid, karaktereigenschappen en welke wensen en verwachtingen iemand heeft. We kijken dus een stuk verder dan het CV. Ook trekken we – waar mogelijk – referenties na. Zo weten we precies of deze kandidaat de juiste match zal zijn.

#4

Dé kandidaat gevonden?

Denken wij dat we dé kandidaat (of misschien wel kandidaten) hebben gevonden? Dan maken wij een voorstel en sturen dit, samen met het CV en een profielschets naar jou als opdrachtgever. Wil je eerst zelf nog een gespreksronde met de kandidaat of kandidaten? Dat kan! Wij organiseren dat graag voor je. En zijn jij én de kandidaat helemaal blij met elkaar? Dan starten we graag het uitzend- of detacheringstraject.

App met ons
1
Hi! Kunnen wij je helpen?